Massagetherapie

Vertrouwen en verbondenheid

Als Holos masseur(therapeut i.o.) richt ik mij zowel op de fysieke klachten als op de emotionele en psychische aspecten. Het gaat om zelfonderzoek en bewustwording.

Elke vorm van massage wordt door een ieder anders ervaren. Ieder heeft zijn eigen levensverhaal, zijn eigen wijsheid, ervaring  en herinneringen. De massage stemmen we af op jouw behoefte.

Tijdens de massage nodig ik je uit de rust, de ruimte en de verbinding te voelen in je lijf. Meditatie en belevingsgerichte vragen helpen je meer bewust te worden van jouw lichaam.

Het is niet de intentie om de klachten of symptomen op te willen lossen maar om er aandacht aan te geven.

Leer de taal van je lichaam kennen en te luisteren naar de signalen die jouw lichaam je laat voelen.

Gun jezelf deze liefdevolle aandacht en laat alles in je lichaam weer stromen. Omarm jezelf zoals jij bent, in het moment


De kosten en de duur van de massage

De kosten per behandeling zijn €50,- Bij de eerste afspraak starten we met een intakegesprek. Om te kijken wie jij bent, wat de aanleiding is van jouw bezoek en we bespreken een stukje medische geschiedenis, zodat we de massage goed kunnen afstemmen op dat wat nodig is.

De duur van de eerste sessie is 1,5 uur, waarbij de intake, de massage en evaluatie plaatsvindt.
De duur van de vervolgbehandelingen is 1 uur en 15 minuten.

Tijdens mijn 4-jarige HBO-opleiding Massagetherapie aan de Holos Academie in Utrecht werk ik met een gereduceerd tarief van 50 euro. Na de opleiding in Mei 2022 zal dit 75 euro zijn. Dan zal het ook mogelijk zijn om een vergoeding te krijgen bij je zorgverzekeraar wanneer je een aanvullende verzekering hebt.

Aanraken, raken en geraakt worden