Massagetherapie

Vertrouwen en verbondenheid

Als Holistisch massagetherapeut richt ik mij zowel op de fysieke klachten als op de emotionele en psychische aspecten. Het gaat om zelfonderzoek en bewustwording.

Als massagetherapeut ben ik er met al mijn aandacht voor jou en werk ik met een holistische visie. Dat betekent dat ik jou als geheel zie: je lichaam staat in verbinding met je geest. Door de massage of een aanraking kan je voelen wie je werkelijk bent, hoe je in het leven staat en waar je tegenaan loopt. Wat wordt er daadwerkelijk van binnen gevoeld? Waar gaat de aandacht naartoe in jouw lijf?

Elke vorm van massage wordt door een ieder anders ervaren. Ieder heeft zijn eigen levensverhaal, zijn eigen wijsheid, ervaringen en herinneringen. De massage stemmen we af op jouw behoefte of we kijken samen wat er nodig is en aandacht vraagt tijdens de sessie.

Tijdens de massage nodig ik je uit te voelen hoe het nu met je is en daarbij aanwezig te zijn. De massage en de daarbij behorende belevingsgerichte vragen helpen je meer bewust te worden van jouw lichaam. Door stil te staan bij waar het aandacht vraagt kan er meer bewustwording, inzicht en acceptatie ontstaan.

Het is niet de intentie om de klachten of symptomen op te willen lossen maar om er aandacht aan te geven.

Leer de taal van je lichaam kennen en te luisteren naar de signalen die jouw lichaam je laat voelen.

Gun jezelf deze liefdevolle aandacht en laat alles in je lichaam weer stromen. Omarm jezelf zoals jij bent, in het moment


De kosten en de duur van de massage

De kosten per sessie zijn € 75,00 De duur van de eerste sessie is 1,5 uur, waarbij de intake, de massage en evaluatie plaatsvindt om rustig na te voelen. Bij de eerste afspraak starten we met een intakegesprek. Om te kijken wie jij bent, wat de aanleiding is van jouw bezoek en we bespreken een stukje medische geschiedenis, zodat we de massage goed kunnen afstemmen op dat wat nodig is. De duur van de vervolgbehandelingen is 1 uur en 15 minuten.

Betaling per tikkie, contant of op verzoek achteraf in overleg is mogelijk.

Mijn massagepraktijk is aangesloten bij Holos netwerk, LVNT, RBCZ en SCAG, tevens ben ik in bezit van medische en psychosociale basiskennis met een CPION erkenning.

Tot na de vakantie dit jaar werk ik met een gereduceerd tarief van 50 euro. Na mijn beëdiging als massagetherapeut bij mijn beroepsvereniging in Juli ’22 zal dit 75 euro zijn. Dan zal het ook mogelijk zijn om een vergoeding te krijgen bij je zorgverzekeraar wanneer je een aanvullende verzekering hebt en kun je je factuur inleveren bij je zorgverzekeraar afhankelijk van je pakket.

Aanraken, raken en geraakt worden