Massagetherapie

Vertrouwen en verbondenheid

Als Holistisch massagetherapeut richt ik mij zowel op de fysieke klachten als op de emotionele en psychische aspecten. Naast het verlangen naar rust en ontspanning die je wilt voelen in je spieren en gewrichten kan de sessie ook gaan over zelfonderzoek en bewustwording.

Als massagetherapeut ben ik er met al mijn aandacht voor jou en werk ik met een holistische visie. Dat betekent dat ik jou als geheel zie: je lichaam staat in verbinding met je geest. Door de massage of een aanraking kan je voelen wie je werkelijk bent, hoe je in het leven staat en waar je tegenaan loopt. Wat wordt er daadwerkelijk van binnen gevoeld? Waar gaat de aandacht naartoe in jouw lijf?

Elke vorm van massage wordt door een ieder anders ervaren. Ieder heeft zijn eigen levensverhaal, zijn eigen wijsheid, ervaringen en herinneringen. De massage stemmen we af op jouw behoefte of we kijken samen wat er nodig is en aandacht vraagt tijdens de sessie.

Tijdens de massagesessie nodig ik je uit te voelen hoe het nu met je is en daarbij aanwezig te zijn. De massage en de daarbij behorende belevingsgerichte vragen helpen je meer bewust te worden van jouw lichaam. Door stil te staan bij waar het aandacht vraagt kan er meer bewustwording, inzicht en acceptatie ontstaan.

Het is niet de intentie om de klachten of symptomen op te willen lossen maar om er aandacht aan te geven.

Leer de taal van je lichaam kennen en te luisteren naar de signalen die jouw lichaam je laat voelen.

Gun jezelf deze liefdevolle aandacht, laat alles in je lichaam weer stromen en laat je lijf stralen.

Omarm jezelf zoals jij bent, in het moment


De kosten en de duur van de massage

De kosten van de eerste sessie zijn € 75,00 De duur is 1,5 uur, waarbij de intake, de massage en evaluatie plaatsvindt om rustig na te voelen. Bij de eerste afspraak starten we met een intakegesprek. Om te kijken wie jij bent, wat de aanleiding is van jouw bezoek zodat we de massage goed kunnen afstemmen op dat wat nodig is. Een vervolg sessies kost € 68,50 en de duur van de vervolgbehandelingen is 1 uur en 15 minuten.

Na afloop ontvang je een factuur, maar betaling per tikkie, contant of op verzoek achteraf in overleg is mogelijk. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Mijn massagepraktijk is aangesloten bij Holos netwerk, beroepsorganisatie LVNT, koepelorg. RBCZ, tuchtrecht TCZ en geschillencommissie SCAG, tevens ben ik in bezit van medische en psychosociale basiskennis met een CPION erkenning. Om mezelf te blijven ontdekken en ontwikkelen volg ik nascholingen.

Ik ben aangesloten bij een beroepsverzekering. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt kun je gedeeltelijk of helemaal je behandeling vergoed krijgen en kun je je factuur inleveren bij je zorgverzekeraar afhankelijk van je pakket. Vraag hierna zelf bij je zorgverzekeraar. De behandelingen gaan niet ten koste van jouw eigen risico. En je hebt geen verwijzing van een arts nodig.

Als er een goede aantoonbare reden is waardoor je de behandeling niet kunt betalen maar wel graag massagetherapie wilt ontvangen neem dan telefonisch contact met mij op!

Aanraken, raken en geraakt worden