Mijn gezicht

Toen ik jong was kreeg ik vaak te horen “Jij moet wat met je handen gaan doen”.

Na 30 jaar werken in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking begint het te kriebelen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op zoek naar meer intimiteit, verbinding en creativiteit. In 2017 kwam Holos op mijn pad. Dat voelde als thuiskomen. Het werd een grote uitdaging en een ontdekkingsreis. Ik werd geraakt door de liefdevolle aandacht, de kracht van aanraking, en de bewustwording van mijn lijf. Je verbinden en verbonden voelen met je lichaam is wat ik je graag wil laten voelen. Dichtbij jezelf zijn en vandaaruit met meer stabiliteit en balans ervaren waardoor je krachtig in het leven mag staan en zijn wie je bent. Dat is zoals ik het heb ervaren en wat ik jou gun!

In Mei 2022 ben ik afgestudeerd als Massagetherapeut aan de Holos academie voor massagetherapie in Utrecht. Een geaccrediteerde 4-jarige Hbo-opleiding met een holistische visie. Voelen en bewustwording om de taal van je lichaam weer leren te verstaan.

Het geven en ontvangen van een massagetherapie vind ik bijzonder krachtig. Het lichaam heeft zoveel te vertellen hoe het met je gaat en hoe jij je voelt. Er valt nog zoveel te ontdekken! Daarvoor nodig ik je graag uit in mijn praktijk aan huis om dit te mogen ervaren.