Het gezicht

Mijn nieuwsgierigheid bracht mij bij Holos waar mijn ontdekkingsreis begon

Mijn naam is Kirsten Ardesch, ik woon samen en ik heb een lieve dochter. Na 28 jaar in de zorg merkte ik dat het tijd werd voor verandering, een nieuwe uitdaging. Sinds januari 2017 studeer ik lichaamsgerichte massagetherapie in Utrecht bij het HolosHuis. Inmiddels ben ik gediplomeerd Holos masseur met een holistische visie.

Holos betekent geheel. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Wanneer je geest te zwaar belast wordt gaat je lichaam signalen afgeven, zoals spierspanning, vermoeidheid, lusteloosheid, pijn etc.

Een holistische massage kan een bijdrage leveren om beter te leren luisteren naar de signalen die je lichaam je doorgeeft.

Leren luisteren naar de wijsheid van je lichaam laat in jou letterlijk je levensenergie weer stromen.

In april 2020 ben ik met mijn derde jaar begonnen en verdiep ik mij in de vakken Pathalogie, Chakramassage, de kracht van Focusing en Holistic Pulsing. Naast de massagevakken is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en therapeutische vorming. Waarin ik mezelf de ruimte en “liefdevolle” aandacht heb gegeven mijn eigen gevoeligheid te ontdekken. “Wat maakt dat ik me krachtiger voel en aanwezig kan zijn in mijn lijf!”Mijn Medische Basiskennis heb ik in 2019 afgerond.

Het geven en ontvangen van een massage vind ik bijzonder krachtig. Het lichaam heeft zoveel te vertellen hoe het met je gaat en hoe jij je voelt. Daarvoor nodig ik je graag uit in mijn praktijk om dit te mogen ervaren.

Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis. Is dit voor jou niet mogelijk, neem dan contact met mij op!